Tábory proběhlé 2016 - Usměvavé sluníčko

Hledat
Počasí Zruč-Senec - Slunečno.cz
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Tábory proběhlé 2016

Úroveň 7

Nekonečný příběh

Motivace:

Před mnoha tisíci lety vytvořili lidé z pohádek a pověstí bájnou Říši fantazie, kde neskutečné se stávalo skutečným a dobro vítězilo nad zlem.
Naše Říše byla kdysi velká a usměvavá. Vše záleželo na tom jak jste vy, lidé, měli fantazii rozvinutou. Bohužel se objevilo mnoho bezpráví, zla a křivd, a tak si lidé přestali vymýšlet a nad fantazií získal moc zlý Kvok.
Jsem královnou této Říše , a protože se Vám podařilo objevit můj deník, je možné , abych s Vámi rozmlouvala. Myslím, že nejste lhostejní k našemu osudu a pomůžete nám Říši obnovit, neboť je na počátku katastrofy. Snažte se ji zachránit a vysvobodit mě tak z moci zlého Kvoka, který mě vězní na vzdáleném hradu. Vždyť fantazie je něco moc krásného, kam se všichni rádi vracíme, abychom zapomněli na své starosti.
Každý den k Vám budu promlouvat pomocí tohoto deníku a povedu Vás na dlouhé a strastiplné cestě k bráně Kvokova hradu.
Za záchranu ,,fantazie“ jsme se vydali do Zruče u Plzně.


V pondělí jsme přišli do tábora seznámili jsme se mezi sebou a hlavně se svými vedoucími. Každý den na nás čekalo nějaké překvapení. Hned první den Nám zlý a mocný Kvok unesl naši královnu fantazie. My věděli že to nebude lehké jí najít a získat zpět. Každý den na nás v kouzelném lese něco přichystal. V úterý jsme stavěli Křemílkovi a Vochomůrkovi pařezovou chaloupku a aby nebyl opuštěná vyrobili jsme do ní postavičky. Po té jsme si vymysleli vlastní pohádková příběh s Křemílkem. Zahráli jsme si hru Loupežníci, Běhali jsme po lese a prodávali a nakupovali jsme zboží .A už máme středu vyráběli jsme křídla abychom se mohli dostat přes velký balvan který nám zlý Kvok přichystal jako nástrahu. Po té jsme objevili čichací květinu tak jsme si hned jednu vyrobili. Po oběde na nás čekalo překvapení a byl to Bazén. Koupali jsme se bylo to parádní. Ve čtvrtek si pro nás připravil zlý Kvok Váhy hříchu aby viděl kdo má nejvíce Hříchů. Když jsme je vyrobili čekalo na nás překvapení nízké lanové překážky bylo to parádní užili jsme s to moc. Po obídku se na nás přijelo podívat divadlo. Byly jsme při divadle hodný tak byla i diskotéka. A je tady pátek ráno jsme šli stavět perníkovou chaloupku jelikož Hrad zlého Kvoka se nachází až za chaloupkou, Šli jsme hledat zlého Kvoka, Našli jsme ho královnu jsem vysvobodili. A mohli jsme se vydat domu.

 
 
počítadlo.abz.cz
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky