Novinky 2013 - Usměvavé sluníčko

Hledat
Počasí Zruč-Senec - Slunečno.cz
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Novinky 2013

Novinky archiv

Poděkování
Neděle, 29 Prosinec 2013 18:47
Děkujeme paní Ing. Martě Žížkové za finanční sponzorský dar a výtečné perníčky pro dětičky na "Cestu za Ježíškem".


Sbírka plyšáků

Středa, 20 Listopad 2013 12:57
Usměvavé Sluníčko se rozhodlo pomoci hasičům a podpořit je ve vánoční sbírce plyšáků pro dětské domovy. Nesbíráme jen plyšáčky, ale též jakékoliv hračky, pastelky, omalovánky,hry a vše co by mohlo děti potěšit. Sbírka stále probíhá, kdo by měl doma něco vhodného k darování, kontaktujte prosím pí Z. Liškovou na tel. 723839787 nebo na mail: usmevaveslunicko.os@seznam.cz. Předem všem ochotným dárcům děkujeme!

Pomáháme hospicu

Sobota, 12 Říjen 2013 18:06
Sháníme pro hospic jakékoliv zachovalé povlečení. Nabídky prosím posílejte na mail Sluníčka nebo volejte na telefon pí Z. Liškové. Jménem hospicu za pomoc mnohokrát děkujeme!

Poptávka

Úterý, 24 Září 2013 14:10
Sluníčko shání pro děti do kojeneckého ústavu dětské časopisy, knihy, omalovánky, lepidla, pastelky, zvukové hračky, DVD nebo CD s kreslenými pohádkami. Nabídky zasílejte na mailovou adresu usmevaveslunicko.os@seznam.cz nebo na telelefon 723839787. Jménem dětiček předem děkujeme.

Poptávka
Neděle, 22 Září 2013 11:33
Sluníčko shání zbytky vlny vhodné k pletní dětských ponožtiček a šikovné švadleny či ochotné maminky na šití dětských zavinovaček pro nedonošená miminka. Za pomoc děkujeme! Více info na kontaktech Sluníčka u Z. LIŠKOVÉ.

Spolupráce s Dobrotetami

Pondělí, 09 Září 2013 18:45
Šikovné maminky z týmu Dobrotet, se kterými spolupracujeme, se obrací se žádostí o pomoc při sbírání papírových sáčků od čajů - slouží jako materiál na dekoraci přáníček.

Milé maminky, máte-li šikovné ruce, umíte-li plést či háčkovat, prostě cokoliv, hledáme společně s Dobrotetami šikovné ženy, které by pomáhaly vytvářet různé dárečky pro maminky a jejich dětičky hospitalizované ve FN na neonatologii. Vytvářet  můžete doma nebo na společných tvořeních. Uděláte tím velkou radost maminkám, stejně tak, jako jim děláte radost věcičkami, které průběžně nosíte do Sluníčka.

Sluníčko z výtěžku za sběr nakoupilo 10 balíků plenek pro nedonošená miminka. Díky tetě Toničce z Chrástu a Evče z Horní  Břízy věnovalo spousty malinkatých ponožtiček a čepiček a díky vám i malinkaté oblečky. Vaše jakákoliv pomoc je vítaná.

Osobní setkání s Dobrotetami bude možné na řemeslném jarmarku, který navštíví. Výtěžek z prodeje půjde na nákup věcí pro nedonošená miminka. Věříme ve vaši podporu.

Věnujte staré pohledy

Pondělí, 09 Září 2013 18:38
Obrátila se na nás maminka holčičky jménem Kačenka, prosí o věnování starých pohlednic své dceři, která je sbírá. Kačenka je autistka a pohledy miluje. Kdo zná tyto děti s PAS, jistě dokáže pochopit, jak můžou pohledy, které už doma nepotřebujete, potěšit a jaký můžou mít význam pro její spokojený život. Pohledy můžete věnovat Sluníčku a my je pak zašleme balíčkem. Jménem Kačenky i její maminky všem ochotným lidem velmi děkujeme.

Poděkování

Neděle, 25 Srpen 2013 19:13
Poděkování restauraci Sherwood  za věnování  finančního příspěvku  z  letních  vánoc - za  tento finanční dar budou  vybudovány  sprchy a umývárny na klubovně Sluníčka.


Výsledky sběru
Neděle, 25 Srpen 2013 19:11
Výsledky sběru druhotných surovin:
Sebrali jsme 4,66 t papíru a víček, celkově 31. místo a v počtu na člena 7. místo. Sběr pokračuje po celý rok.

Řemeslné a adventní trhy

Neděle, 25 Srpen 2013 18:38
Prosíme zájemce, kteří by měli chuť předvést své umění na řemeslných trzích pořádaných dne 21.9., aby se přihlásili do 7.9. na e-mailu usmevaveslunicko.os@seznam.cz nebo na tel.: 723839787 u pí Zdeňky Liškové. Zájemci o účast na adventních trzích dne 23.11. do 10.11. na týchž kontaktech.

Poděkování

Neděle, 25 Srpen 2013 18:09
Usměvavé Sluníčko srdečně děkuje skupině GOLDEN WIND za divadelní představení pro děti na příměstském táboře Strašidelná škola (http://pohadrimbaba.webnode.cz/)

Poděkování

Pondělí, 27 Květen 2013 21:32
Posíláme sluníčkový dík všem dobrým lidem, bez nichž by naše sdružení jen těžko fungovalo, zejména děkujeme:

- Jaroslavu Archmanovi  za  postavení konstrukce terasy číslo 1
- Jaroslavu Černému z Dolan za postavení konstrukce terasy číslo 2
- f. Židle Peška za věnování konferenčních židlí- p. Honzovi Šeflovi za rozvod a instalaci vody a umýváren
- p.  M. Bultasovi za barvy  na  nátěr objektu a  stavby
- p. Petrovi Honomichlovi za klempířské práce
- p. M. Horákovi za bezproblémové dodávky objednaného materiálu a sponzorský dar  slevy na  nákupech, vodárna
- Hasičům Zruč- úklid  lesa, těžba dřeva a vyklizení pozemku okolo klubovny
- p. V. Vachovi - sleva na nákup stavebního materiálu (dřeva) a bezplatná doprava
- f. Ekolevel - zajištění a  doprava vody
- všem, co přispěli nepotřebnými věcmi na charitu Plzeň
- maminkám od Dobrotety Markéty Tolarové za oblečky, hračky, bačkůrky, plenky pro  děti z  kojeneckých ůstavů, dětských domovů, nedonošená miminka, velké poděkování za 4 pytle plyšáků pro dětskou chirurgii FN Plzeň
- velké poděkování  patří  f. VKK, s.r.o. a INOVA  za věnování  finančního  daru - díky  těmto  firmám jsme  mohli  vybudovat  kryté terasy pro  naši činnost
- velké díky patří Petrovi Hirschkornovi a Luboši Liškovi - tito  dva chlapi mají  největší  zásluhu na tom, že zázemí Sluníčka neustále vzkvétá  (bez nároku na  odměny)
- Obecnímu úřadu Zruč-Senec za bezproblémovou spolupráci

Sběr víček

Pondělí, 27 Květen 2013 21:10
Všem, kteří se podíleli na sběru víček od PET lahví mnohokrát děkujeme! Výtěžek bude věnován na léčbu nemocného Davídka.

Vystoupení dramatického kroužku "České nebe"

Středa, 03 Duben 2013 16:49
Dramatický kroužek Usměvavého Sluníčka
pod vedením Markéty a Gábiny pro vás nacvičil vydařenou komedii České nebe, kterou diváci znají původně v podání herců Divadla Járy Cimrmana. Tímto bychom vás všechny chtěli ppzvat na některé z následujících vystoupení:


ZRUČ-SENEC (sál restaurace U Drudíků) - pá 31.5. v 18.00 hod.

TŘEMOŠNÁ (galerie Domu Exodus) - út 18.6. v 19.00 hod.

HROMNICE - ne 16.6.2013 v 18.00 hod.

ceskenebe

Na shledání se těší herci: Kateřina Kowarschiková, Michaela Dušková, Martina Sýkorová, Simona Šedivcová, Veronika Egerová, Irena Příkazská, Marek Hampl a Michal Klail
a režisérky: Mgr. Markéta Bocková a Mgr. Gabriela Hublová

Pomoc neziskové organizaci Dobrotety

Sobota, 09 Únor 2013 19:35
Organizace Usměvavé Sluníčko, o.s. se věnuje také charitativním sbírkám pro lidi, kteří to potřebují. V současné době jsme se rozhodli pomoci a podpořit nejmenší děti, zejména neziskovou organizaci klubu Dobrotety (http://www.dobrotety.cz/, http://www.facebook.com/Dobrotety/info). Rádi uvítáme jakoukoliv pomoc v podobě zaslání finanční částky na účet neziskové organizace Dobrotety, či formou darování hraček, oblečení do velikosti 56, dětských knížek, dek, zavinovaček, jednorázových i látkových plen. V kojeneckých ústavech dále využijí oblečení, boty, dětskou kosmetiku, pletené bačkůrky, čepičky atd. Popřípadě je též vhodné vyrobit nějaký drobný dáreček (zápich, srdíčko...) coby psychickou pomoc pro maminky nedonošenátek.Všem, kteří se rozhodnout pomoci, moc děkujeme.

 
počítadlo.abz.cz
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky